Vælg en side

Profil

Psykolog Joan Mejer

Når man skal finde effektiv psykologbehandling til en specifik problemstilling, kan det være svært at gennemskue hvilken psykolog og hvilken metode der er den bedste og mest effektive.

Effektforskningen på området synes at ville afklare hvilken metode -der virker bedst, til en bestemt problemstilling. Problemet er bare, at ingen psykolog nogensinde har behandlet ”en problemstilling”, men ”et bestemt menneske”.

-Et menneske med unikke erfaringer og vilkår, der forandrer sig naturligt via konstant udvikling i adskillige foranderlige relationer. Altså ”en specifik hvem” i forbundet udvikling, med ”flere specifikke andre”.

Derfor er det heller ikke muligt at behandle alle, efter samme opskrift eller konkrete metode.

Jeg har derfor både kognitive adfærdsterapeutiske. psykodynamiske, mentaliserings-og gestalt-baserede, korttids-dynamiske og recovery-baserede redskaber i min psykologfaglige værktøjskasse. Herved kan behandlingen tilpasses den person, der henvender sig med en bestemt problemstilling. Jeg opdaterer og videreuddanner mig løbende, og er tilknyttet internationalt ledende forskning, i spændingsfeltet mellem neurovidenskab og psykoterapeutisk behandling af menneskelig følelsesmæssig lidelse.